طبیعت زیبای نسن در تابستان 95
روستای نسن دارای آب و هوایی سردتر نسبت به سایر روستاهای منطقه بلده است و خیلی از اهالی بر این باورند که به علت سرد بودن هوای نسن نمی توان کشت های متنوعی را از.. ادامه متن
- زمان انتشار : جمعه 05 شهريور 1395 -
- 581 مشاهده
- ارسال شده توسط : بسيج شهداي نسن نور
- تعداد دیدگاه : گزارش خرابی
نسن دارای آب و هوایی سردتر نسبت به روستاهای همجوار خود است. اغلب اهالی نسن هم به علت این سرد بودن هوا بر این باورند که نمی توان کشت های متنوعی را از این منطقه انتظار داشت. در صورتی که با کمی تحقیق و بررسی نسبت به محصولاتی که با این شرایط آب و هوایی سازگار هستند به نتیجه مطلوب رسید.
تصاویری که در این پست مشاهده می کنید از حیاط منزل یکی از اهالی نسن تهیه شده است که با بررسی و شناخت کافی از منطقه توانست به محصولاتی از جمله : گردو، بلال، شلیل، زردآلو، انگور، گیلاس، آلبالو، گلهای فصلی، سیب و... دست یابد با وجود اینکه خیلی از اهالی نسن کاشت اینگونه محصولات را بیهوده می دانستند. در صورتی که با شناخت نسبت به آب و هوا، نوع محصولات قابل کشت در این منطقه و روش نگهداری از آنها می توان به نتیجه خوب رسید.
عکاس: ب . رحمانی