آخرین ارسالی های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
کلیپ محلی | 6 | 857 | admin |
نصب دوربین دید در شب در محل دوآب | 0 | 440 | admin |
نصب کاشی مزین به تصاویر شهدا همزمان با هفته دفاع مقدس | 0 | 612 | admin |
هفته دفاع مقدس | 1 | 491 | admin |
فضای مجازی | 0 | 596 | admin |
کلیپ | 4 | 859 | admin |
سبک زندگي | 21 | 2129 | admin |
در مورد شهدا... | 8 | 1474 | th66 |
کمی تامل کنید...(عکس) | 6 | 1214 | th66 |
ورود امام زمان ممنوع ....... | 5 | 1026 | th66 |
معرفي روستا , تاريخچه ,
297 بازدید

قورمه:
یکی از بهترین روش های نگه داری گوشت قورمه کردنه بوده است. در زمان های قدیم که امکانات نبوده مردم برای راحتی و فاسد نشدن و نگه داری طولانی مدت گوشت را قورمه میکردن
به این طریق که اول گوشت گوسفندی را قیمه قیمه میکردند با مقداری دنبه در قابلمه خورد شده روی اجاق میگذاشتن تا با آب خودش بپزه و بعد بهش نمک و ادویه جات میزدنند و با حرارت ملایم میگذاشتند تا گوشت به روغن بیفته و توی روغن خودش کمی سرخ بشه بعد از پخت کامل و خنک شدن اون روی در پوست تمیز و آماده شده گوسفند میریختن ( که به زبان محلی بهش اشکمه میگفتن) و در مدت طولانی از اون در غذاهای مختلف استفاده میکردند.
طعم و مزه این گوشت بسیار عالی و خوشمزهاست.
نظرات ارسال شده