روستاي نسن نور

قورمه غذای محلی

قورمه,گوشت,غذای محلی,دنبه,نگه داری,

قورمه: یکی از بهترین روش های نگه داری گوشت قورمه کردنه بوده است. در زمان های قدیم که امکانات نبوده مردم برای راحتی و فاسد نشدن و نگه داری طولانی مدت گوشت را قور

قورمه غذای محلی

روستاي نسن نور

قورمه(غذای محلی) دانلود کاور با اندازه اصلی

قورمه(غذای محلی)

خلاصه مطلب:

قورمه: یکی از بهترین روش های نگه داری گوشت قورمه کردنه بوده است. در زمان های قدیم که امکانات نبوده مردم برای راحتی و فاسد نشدن و نگه داری طولانی مدت گوشت را قور ادامه متن

قورمه:
یکی از بهترین روش های نگه داری گوشت قورمه کردنه بوده است. در زمان های قدیم که امکانات نبوده مردم برای راحتی و فاسد نشدن و نگه داری طولانی مدت گوشت را قورمه  میکردن

به این طریق که اول گوشت گوسفندی را قیمه قیمه میکردند با مقداری دنبه در قابلمه خورد شده روی اجاق میگذاشتن تا با آب خودش بپزه و بعد بهش نمک و ادویه جات میزدنند و با حرارت ملایم میگذاشتند تا گوشت به روغن بیفته و توی روغن خودش کمی سرخ بشه بعد از پخت کامل و خنک شدن اون روی در پوست تمیز و آماده شده  گوسفند میریختن ( که به زبان محلی بهش اشکمه میگفتن) و در مدت طولانی از اون در غذاهای مختلف استفاده میکردند.
طعم و مزه این گوشت بسیار عالی و خوشمزهاست.

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی